035 - 799 09 50

Ongediertebestrijder nodig in Hilversum?

Houtwormbestrijding in Hilversum

Houtworm in uw meubels of in de constructie van uw woning? Het is belangrijk zo snel mogelijk hulp in te schakelen om grote schade te voorkomen. Al jaren is Point Pest Control een begrip in houtwormbestrijding in Hilversum.

Inspectie

Wij zullen nooit zomaar een object behandelen, maar zullen altijd eerst een inspectie uitvoeren om uw probleem goed in kaart te brengen en indien gewenst u een goede uitleg te geven over de handelingen die wij voor u gaan uitvoeren.

Houtworm en boktor

De boktor leeft maar twee weken. Zelf veroorzaakt de boktor weinig overlast. Echter legt een boktor larven die vijf tot twaalf jaar oud worden. Deze larven zijn de zogenoemde houtwormen. Indien ze de kans krijgen, kunnen houtwormen hele houtconstructies wegeten. U kunt een boktor herkennen aan twee grijze vlekken op zijn rug. Verder heeft het voelsprieten, is het bruinzwart en wordt het tot 2,5 centimeter lang. Houtwormen worden ongeveer 3 centimeter lang en hebben een geel lijf. Ze creƫren gangen van ongeveer een halve centimeter breed. Laat dit niet gebeuren en neem contact met ons op!

Ons werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom Point Pest Control?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Een volledig gecertificeerde onderneming
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging