0294 - 72 84 00

Ongediertebestrijder nodig in Hilversum?

Ongediertebestrijding Hilversum

Wanneer u last heeft van ongedierte dat zich lastig met huis-tuin-en-keuken middeltjes laat bestrijden kunt u in Hilversum MDB ongediertebestrijding inschakelen voor professionele ongediertebestrijding. Wij zijn al meer dan 10 jaar actief en weten precies hoe we alle verschillende soorten ongedierte effectief kunnen bestrijden.

 

Of u nu te maken heeft met houtworm, een wespennest of een complete muizenfamilie, wij staan u graag bij. We helpen u niet alleen met de bestrijding, maar geven ook advies over preventieve maatregelen. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 0294 - 72 84 00 of gebruik maken van het contactformulier.

 

 

 

 

Muizen en ratten bestrijden in Hilversum

Als het buiten kouder wordt neemt de overlast van muizen en ratten traditiegetrouw toe. Er is buiten minder voedsel beschikbaar en ze vinden binnen naast voedsel ook een warm onderkomen. Het vervelende is dat muizen nog maar zelden weer vertrekken wanneer ze een fijne plek met voldoende voedsel hebben gevonden. Alleen wanneer de populatie te groot wordt gaat een deel van de familie op zoek naar een andere plek.

 

Ratten bestrijden is zoniet nog lastiger. Het gebruik van rattengif is tegenwoordig niet meer toegestaan. Dat komt omdat ratten resistent kunnen worden bij verkeerd gebruik, en vanwege het gevaar voor andere dieren.

 

Een professionele ongediertebestrijder kan u helpen om weer van uw muizen of ratten af te komen. Wij werken met milieuvriendelijke oplossingen en hebben veel ervaring met het vangen van de dieren. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat ze onnodig lijden door een verkeerd gezette val. We geven u bovendien deskundig advies hoe u kunt voorkomen dat de ratten en muizen op termijn weer terugkeren.

 

Houtaantasters bestrijden in Hilversum

Houtaantasters manifesteren zich meestal niet zo openlijk als andere soorten ongedierte. Toch kunt u ze soms horen knagen en kunnen ze veel schade toebrengen aan meubels en houten draagconstructies.

 

De meeste houtaantasters worden gecategoriseerd als houtwormachtige. Zo vallen de boktor, de houtwormkever en de bonte knaagkever allemaal in deze categorie. Deze insecten leggen hun eitjes in de spleten in het hout. Als de eitjes eenmaal zijn uitkomen boren de larven zich direct een weg naar binnen. Omdat deze larven er jaren over doen om uit te groeien tot kever of boktor kunnen ze in de tussentijd veel schade aanrichten. Boormeel en kleine boorgangen is vaak het enige fysieke bewijs van de aanwezigheid van houtwormen.

 

Ook huiszwammen en schimmels worden gerekend tot de houtaantasters. Zwam en schimmelsporen ontkiemen graag op nat hout en tasten de celstructuur van het hout aan. Daardoor wordt het hout zacht en verliest het zijn stevigheid.

 

Onze ongediertebestrijders helpen u graag bij het bestrijden van houtaantasters. We beginnen vaak met een determinatie om te kijken om welke houtaantaster het gaat. Als we dat hebben vastgesteld kijken we op welke plekken in de constructie de houtworm zich heeft genesteld. Zodoende kunnen we bepalen of oppervlaktebehandeling voldoende is of dat we ook injecteertechnieken moeten gebruiken. Vervolgens brengen we het bestrijdingsmiddel aan op of in het hout. Uiteraard zorgen we ervoor dat er tijdens de bestrijding geen gezondheidsrisico’s voor mens en dier ontstaan.

 

Ongediertebestrijding voor kruipend en vliegend ongedierte

Verreweg de meeste soorten ongedierte vallen in de categorieën kruipend en vliegend ongedierte. Zo bestrijden we onder meer de volgende beestjes:

 

 • Kakkerlakken
 • Spinnen
 • Bedwantsen
 • Huisstofmijt
 • Mieren
 • Zilvervisjes
 • Tapijtkevers
 • Vlooien
 • Motten
 • Vliegen
 • Wespen

 

Hoewel de diertjes ons op verschillende manieren tot last zijn hebben ze ook een belangrijke overeenkomst. Ze zijn berucht voor het verspreiden van bacteriën en schimmels. Doordat ze zich vaak op vochtige, donkere plekjes ophouden, waar weinig wordt schoongemaakt, verspreiden ze  gemakkelijk bacteriën en schimmels wanneer ze op zoek gaan naar voedsel.

 

En wanneer ze uw woning eenmaal zijn binnengedrongen komt u er vaak maar moeilijk weer vanaf. Het is ook niet altijd even makkelijk om zelf het heft in handen te nemen. Zo zijn zilvervisjes bijvoorbeeld vooral ’s nachts actief, zijn huisstofmijt en vlooien zo klein dat u ze met het blote oog vrijwel niet ziet en is het ronduit gevaarlijk om zelf een wespennest te lijf te gaan.

 

Gelukkig kunt u het bestrijden overlaten aan een professionele ongediertebestrijder. Wij weten precies hoe we u van deze ongewenste indringers af kunnen helpen. We hebben voor al het ongedierte passende bestrijdingsmiddelen en slimme bestrijdingstechnieken.

 

Contact ongediertebestrijding Hilversum

Wanneer u te maken heeft met ongedierte in Hilversum of omgeving helpen wij u er graag vanaf. Onze goed opgeleide medewerkers zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen bij problemen met ongedierte.

 

Als u ons benaderd geven we altijd een heldere uitleg hoe we het probleem, eventueel samen met u zullen aanpakken. Ook naderhand blijven we beschikbaar voor vragen en advies. We helpen zowel zakelijke als particuliere klanten. Wilt u gebruik maken van onze service, neem dan contact op via 0294 - 72 84 00 of via het contactformulier. Dan gaan we snel voor u aan het werk.

 

 
 

Ons werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom MDB Ongediertebestrijding?

 • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
 • Snel en vakkundig geholpen
 • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

 • Bestrijding
 • Preventie
 • Wering

Werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging