0294 - 72 84 00

Ongediertebestrijder nodig in Hilversum?

Bedwantsen bestrijden in Hilversum

Wordt u in Hilversum ’s nachts gebeten door bedwantsen? Kom dan meteen in actie. Wantsen zijn een echte plaag en verspreiden zich ontzettend snel. Ze weten zich goed te verstoppen en zijn maar erg klein. Wij hebben veel ervaring met bedwantsen. Schakel ons daarom vandaag nog in.

De bedwants staat ook wel bekend als de wandluis. Het is een kleine parasiet van een halve centimeter lang. Het beestje leeft van mensenbloed en is rood tot bruin. De meeste bedwantsen leven rondom het bed. Maar ze kruipen ook in uw bank of achter posters. De wants heeft een sterke steeksnuit waarmee hij door uw huid kan prikken.

Bestrijding in Hilversum

De bedwants staat bekend als een moeilijk te bestrijden parasiet. Dat komt omdat hij maanden zonder voedsel kan. Wij weten echter precies hoe we de wants moeten opsporen en bestrijden. Het opsporen doen we aan de hand van geur, eitjes en uitwerpselen. Vervolgens gaan we met speciale technieken de wants te lijf.

Uw gezondheid staat bij ons altijd voorop. We gaan de wants dan ook te lijf met dier- en milieuvriendelijke bestrijdingsmiddelen.

Meer weten? Of wilt u ons inzetten om bedwantsen bij u thuis te bestrijden? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bel ons of vraag onze offerte aan.

 
 

Ons werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom MDB Ongediertebestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Snel en vakkundig geholpen
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging