0294 - 72 84 00

Ongediertebestrijder nodig in Hilversum?

Kakkerlakken bestrijden in Hilversum

Last van een kakkerlakkenplaag in Hilversum? Schakel dan MDB ongediertebestrijding in! Wij bestrijden kakkerlakken op milieu- en diervriendelijke wijze. Wij stellen uw gezondheid altijd voorop. Onze methoden zijn alleen schadelijk voor kakkerlakken en niet voor u of uw huisdieren.

Kakkerlakken zijn moeilijk te bestrijden. Niet alleen lopen ze heel snel en kunnen ze zich goed verstoppen, ze kunnen tegenwoordig ook goed tegen gif. Dat komt omdat ze daar resistent tegen zijn geworden. Schakel ons in om snel van uw kakkerlakken af te zijn!

Kakkerlakken in huis

De kakkerlak is een diertje van 1 tot 8 centimeter. Meestal zijn ze bruin tot zwart en in sommige gevallen kunnen ze vliegen. Ze zijn alleseters en komen vaak op etensresten af. U kunt ze daarom vooral in keukens tegenkomen. Ze komen ’s nachts tevoorschijn. Overdag verstopt ze kakkerlak zich in speten en gaten, waardoor u ze niet kunt zien.

Kakkerlakken laten langwerpige sporen uitwerpselen achter op uw muren. Komt u deze tegen? Of ziet u kakkerlakken lopen? Schakel ons dan vandaag nog in. Kakkerlakken planten zich snel voort en kunnen gevaarlijk voor uw gezondheid zijn omdat ze bacteriën en ziektes kunnen overbrengen.

Neem daarom vandaag in Hilversum en omgeving contact met ons op. Bel ons of vraag onze offerte gratis aan.

 
 

Ons werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom MDB Ongediertebestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Snel en vakkundig geholpen
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging