0294 - 72 84 00

Ongediertebestrijder nodig in Hilversum?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Hilversum

Heeft u last van een muggen- of vliegenplaag? Vliegen zijn vooral vervelend wanneer ze in groten getale voorkomen. Het zoemen kan vervelend zijn, maar ze verspreiden ook bacteriën die gevaarlijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Muggen houden u uit uw slaap, en zorgen voor jeukende bultjes. Beide soorten ongedierte kunnen voor veel overlast zorgen.

Als u kampt met vliegen- of muggenoverlast, dan staat MDB ongediertebestrijding voor u klaar in de regio Hilversum. Wij sporen de insecten voor u op, en pakken het probleem bij de bron aan. Voor muggen, vliegen en rioolvliegjes bestrijden bent u bij ons aan het juiste adres!

Rioolvliegjes door rioollekkage

Last van rioolvliegjes in huis? Meestal komen rioolvliegjes, ook wel motmuggen genoemd, voor na een rioollekkage. Bij zo’n lekkage ontstaat een open verbinding met verontreinigd water. Dit trekt de rioolvliegjes aan. Hoewel de vliegen zelf niet gevaarlijk zijn, verspreiden ze wel gevaarlijke bacteriën.

Heeft u ook last van kleine rioolvliegjes in Hilversum? Schakel dan vandaag nog onze ervaren ongediertebestrijders in. Wij sporen de larfjes en de broedplaats van de motmug en zorgen dat dit beestje niet meer terugkomt.

Overlast van muggen

Komen er veel muggen in uw woning voor? Wij helpen u van uw muggenplaag af. Wij hanteren effectieve manieren om snel van de mug af te zijn. Blijf niet langer met uw probleem zitten, schakel ons in. Wij sporen de broedplaats van de muggen op en gaan deze daarna te lijf. Meer weten over onze diensten in muggen, vliegen en rioolvliegjes weren? Neem vandaag nog contact met ons op door te bellen, of onze offerte aan te vragen. We helpen u graag.

 
 

Ons werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Waarom MDB Ongediertebestrijding?

  • Al jaren specialist in effectieve bestrijding
  • Snel en vakkundig geholpen
  • 7 dagen per week bereikbaar

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

  • Bestrijding
  • Preventie
  • Wering

Werkgebied

Hilversum, Haarlem, Amsterdam, Utrecht, Amersfoort, Almere, Alkmaar, Zaandam, Purmerend, Ijmuiden, Huizen en omstreken.

Hoofdvestiging